There was an error in this gadget

Thursday, April 22, 2010

Dari tiang ke dinding

Alhamdulillah, setakat ni progress pembinaan berjalan dengan lancar dan seperti yang diharapkan. Semua pekerja aku pun nampaknya berdedikasi melaksanakan tugas masing-masing. Memang tinggi kedai sewa aku ni, lebih tinggi dari mana-mana kedai area ni. So tak rugilah sesape yang jadi penyewa.



















Keta aku kena langgar dengan rider cubprix masa bertugas di hulu selangor. Rider tu admit kat hospital selayang tp aku ok. Yang tak ok cuma hati huhu

No comments:

Post a Comment